Vzpon na Triglav – 2864m

Trajanje

schedule 2 dni

Sezona

calendar_month APR - OKT

Aktivnost

footprint

Tip

Vodeno

Na dvodnevnem pohodu vam ponujamo, da se povzpnete 2864 m visoko na najbolj simbolično goro v Sloveniji – Triglav. Vodil vas bo izkušen IFMGA gorski vodnik. Ponujamo vam možnost, da se v poletni sezoni pridružite manjši skupini vsako nedeljo/ponedeljek in sredo/četrtek. Cena vključuje organizacijo, prevoz na izhodišče in drugi dan nazaj v nastanitev ter licenciranega vodnika IFMGA.

Če ste skupina ali želite najeti zasebnega vodnika, nas kontaktirajte za dodatne informacije. Če vam sreda ali nedelja ne ustrezata, nam to sporočite. Za vas lahko vedno najdemo alternativne začetne dni.

VZPON NA TRIGLAV

275 eur /

na osebo

2 dni

Rezerviraj

DAN 1

Po transferju v dolino Krme se boste odpravili na pohod proti Kredarici, kjer boste prenočili. Če bodo razmere dobre, boste opravili vzpon na vrh Triglava že ta dan.

DAN 2

Dan boste začeli z okusnim, zgodnjim zajtrkom v koči. Po zajtrku se boste odpravili na vrh Triglava. Uživali boste v čudovitem razgledu z najvišje gore v Sloveniji in na celotne Julijske Alpe. Po kratkem počitku na vrhu se boste spustili nazaj v dolino Krme.

Pohod na najvišjo slovensko goro Triglav.
Pohod na najvišjo slovensko goro Triglav.

Vključeno

  • Licenciran IFMGA vodnik
  • Prevoz iz Bohinja, Bleda ali Kranjske Gore
  • Organizacija
  • Plezalna oprema

NI VKLJUČENO

Cena nočitve in prehrane v koči (polpenzion) je cca. 60 eur/osebo. Pijača ni vključena. Upoštevajte, da koče ne sprejemajo kreditnih kartic, zato vam svetujemo, da prinesete cca. 60 – 70 eur/osebo v gotovini za kritje stroškov nočitve, hrane in pijače.

Kaj potrebujem?

Ko boste rezervirali, vam bomo poslali celoten seznam potrebne opreme.

Kdaj priti?

Najbolj primeren čas je od maja do oktobra.

Kaj boste doživeli?

Kontaktirajte nas    Če se zanimate za kolesarski izlet prosimo sporočite vašo višino